Klantervaringen

KME Timmerwerken staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

Hieronder kan je lezen hoe klanten KME Timmerwerken hebben ervaren.

Diverse werkzaamheden uitgevoerd

KME heeft bij ons al diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zoals boeidelen vervangen, een gedeelte van de garage ombouwen tot kantoor en het bouwen van een mooie buitenoverkapping. Johan luistert naar wat de klant wil en denkt mee. Hij is precies en werkt hard. Wij bevelen Johan zeker aan en zullen weer aan hem denken wanneer we weer een klus hebben.

I. Mensink

Nunspeet, 4 november 2021

Ik kan Johan van harte aanbevelen. Hij heeft bij ons 2 klussen gedaan; de open trap naar zolder dichtmaken en een wand en deur op zolder plaatsen. Beide zijn super uitgevoerd. Johan denkt goed mee, is op tijd, en werkt netjes en in goed overleg.

Djoffrey Olierook

november 2021

Johan heeft 2 klussen bij ons gedaan. 1 konijnen ren gemaakt en op zolder knie Schotten gemaakt. Johan denkt mee, luistert goed naar je ideeën en geeft zijn professionele mening. Johan bedankt voor alles!

Raphaëla van Bijsteren

Dronten, 30 oktober 2021

Aanbouw in Apeldoorn

Johan van KME Timmerwerken heeft bij ons een uitbouw geplaatst. Hij neemt veel tijd om de wens van de klant te onderzoeken en denkt actief mee. Afspraken worden nagekomen op allerlei gebieden. Johan is een vakman met veel kennis van zaken. Wij zijn blij met onze uitbouw en hebben het contact met Johan als zeer prettig ervaren.

Maus & Ilse Busser

Apeldoorn, 14 oktober 2021

Super blij!

Super blij zijn wij moet deze stoere ensuite deur tussen onze keuken en woonkamer. Moderne look, maar gewoon op maat gemaakt van degelijk hout. Past aan de ene kant perfect bij ons jaren 30 woonkamer en aan de andere kant bij onze industriële keuken.

In overleg met Johan gekozen voor een hoge deur en ramen met drie venters. Johan meet alles in en levert vakwerk. Een mooi project in samenwerking met de glaszetter en de schilder!

Fam. Berkhout

Apeldoorn, 11 oktober 2021

Traprenovatie

Onlangs onze trap gerenoveerd met PVC door KME.

Super tevreden over het eindresultaat.

Kwaliteit gegarandeerd.

B. Westerink

Oldebroek, 10 augustus 2021

Zolderverbouwing Amersfoort

We hebben KME Timmerwerken benaderd voor het opknappen van onze zolder. Hier is nu een tienerkamer gecreerd. Verder heeft Johan bij ons drie dakramen gelegd, een vliering met vlizotrap gemaakt en wanden met een deur geplaast. Hetgeen is netjes afgewerkt en we zijn onder de indruk van de vakbekwaamheid. Het voelde prettig en vertrouwd om Johan over de vloer te hebben. Wij zullen KME Timmerwerken bij kennissen aanbevelen en zelf ook weer bellen als er weer iets te klussen valt.

Strabbing

Amersfoort, 3 augustus 2021

Een aanrader!

Goeie vakman die met je mee denkt en daad bij woord voegt volgens de gemaakte afspraken.
Is optijd met leveren en monteren van materialen.
Werkt netjes en secuur, hij heeft nu 2 klussen bij ons uitgevoerd (trap renovatie & schuifpui plaatsen) en sluit een 3e klus zeker niet uit.

Werner van der Veen

Nunspeet, juli 2021

Professionele vakman. Denkt mee en is doortastend. Betrouwbaar. Prettige persoonlijkheid in de omgang.

Maja P.

juli 2021

Vakman!

Nieuw plafond en ventilator in badkamer geplaatst.

Klaas Polinder

Nunspeet, juni 2021

Overkapping

Super blij met de overkapping gemaakt door KME-Timmerwerken. Het mooie hieraan is dat hij exact zoals op de 3d-tekening nu ook in werkelijkheid is neergezet! Mike en Johan bedankt!

 Familie Bruins

Wijhe, 26 mei 2021

De kritische vakman

Mijn broer had KME Timmerwerken ingehuurd voor diverse werkzaamheden, waaronder het plaatsen van een nieuwe houten schuur. Een aantal malen heb ik Johan daar aan het werk gezien en wat mij opviel was de kwaliteit van het opgeleverde werk. Johan is zeer kritisch op zichzelf en neemt niet snel genoegen met zijn werk als het hem niet bevalt.

Ik was zelf op zoek naar iemand die in onze woning nieuwe kunststof kozijnen incl. beglazing kon plaatsen. Ook daar bleek Johan goed in thuis te zijn en al snel lag er een uitgebreide offerte met een goede prijs/kwaliteit verhouding op de mat.

Inmiddels heeft Johan de kozijnen geplaatst en kan ik alleen maar tevreden zijn over het eindresultaat.

Sjirk Bajema

Amersfoort, 4 mei 2021

Uiteinde windveren + ombouw dakgoten repareren / vervangen

Erg goede ervaring met Johan. Hij is betrouwbaar, duidelijk in de communicatie, komt afspraken na en levert kwaliteit! Echt een vakman!

Hij heeft bij ons de dakgoot ombouw en windveren volledig vernieuwd. Ziet er weer super strak uit en helemaal in de stijl van het huis. Erg blij mee! Daarnaast heeft hij ook zelf een installateur geregeld voor de zinken goten en regenpijpen. Alles was perfect gepland en gecoördineerd door Johan, dus ik had er zelf geen omkijken naar.

Verder heeft hij een vaste trap in de schuur gemaakt, kids proof, erg mooi!

Ook is hij pro-actief en erg praktisch. Zo heeft hij ook nog wat kleine reparatie klusjes opgepakt (zoals het vervangen van gescheurd lood) welke ik zelf nog niet gezien had.

Ik kan hem zeer aanraden voor alle renovatie klussen! Ik heb de volgende klus alweer bij hem ingepland.

Dennis Laarman

Apeldoorn, 10 maart 2021, Bron: Werkspot

Kunststof kozijnen geplaatst

Na wat tegenwerking van de weergoden hebben Johan en Erick alle ramen van onze woning vervangen door kunststof kozijnen. Ze hebben de klus in 1 dag geklaard, waarbij er snel en accuraat werd gewerkt. We zijn erg tevreden met de nieuwe ´look´ van onze woning.

Henk & Gezien Kostwinder

Wezep, 3 maart 2021

Zolder renoveren: 40 m2; Zolder verbouwen

Hele goede ervaring met Johan. Hij heeft op onze zolder 2 mooie kamers gerealiseerd en netjes afgewerkt met 2 mooie Keylite dakramen. Ook heeft hij in onze trapkast planken gemaakt en een lekkage verholpen bij de verwarmingspijp op het dak. Ook gaat hij nog de plinten in de woonkamer plaatsen en samen met een installateur een badkamermeubel plaatsen. Als je een vakman wil die echt hart voor zijn werk heeft moet je Johan kiezen!

Wim de Jong

Nunspeet, 5 februari 2021, Bron: Werkspot

Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 2 ramen; Afwerken dakramen

Dakramen afgetimmerd. Ziet er allemaal netjes uit, we zouden KME zo weer vragen voor een andere klus

Anjo Schaafsma

Amersfoort, 30 januari 2021, Bron: Werkspot