Nieuwbouw

KME Timmerwerken maakt jouw plannen voor nieuwbouw of verbouwing concreet

Van plan tot oplevering! KME Timmerwerken pakt het aan. Van aanbouw tot opbouw tot het bouwen van een nieuwbouw garage of schuur KME Timmerwerken maakt jouw plannen concreet en brengt ze ten uitvoer.

Advies en begeleiding

Mensen hebben vaak grote dromen en ideeën voor nieuwbouw of een verbouwing. Echter het maken van concrete plannen en beginnen met de uitvoering vraagt om vakmanschap.

KME Timmerwerken weet uit ervaring wat haalbaar is en maakt van jouw plannen voor nieuwbouw een feit. Daarbij adviseert KME Timmerwerken ook welke weg er bewandeld kan worden voor het aanvragen van benodigde vergunningen bij de gemeente en geeft aan wanneer er constructieve berekeningen moeten worden gemaakt door een deskundige.

Van plan tot oplevering

KME Timmerwerken kan en doet de meeste werkzaamheden uiteraard zelf maar schuwt er niet voor om zo nodig specialistische hulp in te schakelen. Het aanleggen van elektriciteit, loodgieterswerkzaamheden en bijvoorbeeld metsel- of tegelwerk vraagt soms nou eenmaal om specialistisch vakmanschap. KME Timmerwerken beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten die ingehuurd kunnen worden om de klus vakkundig te klaren.

Structureel en helder overleg

Naast het maken van het benodigde plan van aanpak helpt KME Timmerwerken je ook graag in de keuze van de te gebruiken materialen bij de nieuwbouw of verbouwing. Welke ideeën heb je zelf over duurzaamheid en welke materialen hebben jouw voorkeur? Op basis hiervan adviseert KME Timmerwerken welke materialen kwalitatief het meest geschikt zijn voor de klus en wordt er uiteraard ook gekeken naar wat er het best past binnen het beschikbare budget. Bij alle stappen in het proces word jij als opdrachtgever nauw betrokken. Structureel en helder overleg staat bij KME Timmerwerken dan ook hoog op de planning.

De kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier en gemak

Tevreden klanten

KME Timmerwerken staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert KME Timmerwerken al bijna tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.