Verbouwen

Met KME Timmerwerken zet jouw gedroomde verbouwing in gang

Plannen voor een verbouwing zijn één maar er daadwerkelijk mee beginnen is een tweede. Het vele meet- en rekenwerk kan voor hoofdbrekens zorgen. Om nog maar te zwijgen van de tijd en energie die het kost. KME Timmerwerken helpt dan ook graag jouw plannen om te zetten naar werk in uitvoering. En of het nou gaat om een volledig nieuwe indeling van bijvoorbeeld een zolder of meer bergruimte door een inbouwkast onder de trap te realiseren: KME Timmerwerken maakt een plan en levert maatwerk naar jouw wensen.

Verbouwing

Op zoek naar een oplossing voor meer leefruimte in jouw woning? Met een verbouwing op maat realiseert KME Timmerwerken een extra (slaap)kamer op bijvoorbeeld de zolderverdieping of garage van jouw woning. Door het plaatsen van een of meerdere wandjes en/of het aftimmeren van schuine delen creëert KME Timmerwerken extra leefruimte.

Kasten op maat

Het bouwen van kasten is precisiewerk maar dat is voor de allround timmerman van KME Timmerwerken geen enkel probleem. Het verzinnen van creatieve oplossingen voor alle wensen die ook nog eens passen binnen het budget daar zit voor KME Timmerwerken juist de uitdaging. Dus eindelijk die ruimte onder de trap benutten of juist een volledige kastenwand in de garage of bijkeuken? Van klein naar groot. KME Timmerwerken maakt het speciaal voor jou op maat.

Structureel en helder overleg

Naast het maken van het benodigde plan van aanpak helpt KME Timmerwerken je ook graag in de keuze van de te gebruiken materialen bij de nieuwbouw of verbouwing. Welke ideeën heb je zelf over duurzaamheid en welke materialen hebben jouw voorkeur? Op basis hiervan adviseert KME Timmerwerken welke materialen kwalitatief het meest geschikt zijn voor de klus en wordt er uiteraard ook gekeken naar wat er het best past binnen het beschikbare budget. Bij alle stappen in het proces word jij als opdrachtgever nauw betrokken. Structureel en helder overleg staat bij KME Timmerwerken dan ook hoog op de planning.

De kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier en gemak

Tevreden klanten

KME Timmerwerken staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert KME Timmerwerken al bijna tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.